We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts off the system and expound the actually teaching.
Contact Info
Address
Romanian 9520 Faires Farm Road, Carlsbad, NC 28213.
Nostalgiško vaikystės skonio sriuba, kuriai mažai kas lieka abejingas. Daug kas ją dar vadina „Leningrado agurkine” – kviečiame išbandyti.
Jums reikės:
400 g #CESTA kiaulienos šonkaulių arba kiaulienos mentės su kaulu (gali būti ir vištienos mėsa su kaulu)
100 perlinių kruopų (galima ir miežinių)
2 bulvių
lauro lapų
kvapniųjų ir juodųjų pipirų
druskos (~1 a.š. – 1 l vandens)
1 svogūno
30 g sviesto
1 morkos
2 česnako skiltelių
3 raugintų agurkų
raugintų agurkų skysčio 50-200 ml (pagal skonį, priklausomai kiek rūgštelės norisi)
GAMINAME:
Perlines kruopas užmerkiame keliom valandom.
Išverdame sultinį: kiaulieną arba vištieną užpilame 2 l vandens, įdedame kelis lauro lapus, daržovių (pvz. saliero šaknį, morkas) pipirus, druską ir verdame virš valandos, kol mėsa “norės kristi nuo kaulo”.
Pridedame išmirkusias kruopas ir verdame apie 40 min.
Pridedame į puodą kubeliais pjaustytas bulves, lauro lapus, pipirus ir druską ir verdame toliau.
Kol verda bulvės keptuvėje, apie 5 min. ant sviesto pakepiname susmulkintą svogūną, sutrintą česnaką ir tarkuotą morką. Pridedame viską į sriubą ir verdame apie 10 min.
Pridedame smulkiai supjaustytus agurkus ir įpilame šiek tiek agurkų skysčio ir verdame dar apie 5 min.
Patiekiame su smulkintais krapais ir šaukštu grietinės.
Palikti komentarą