About Us

We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts off the system and expound the actually teaching.

Contact Info

© KONO LT 2021, Visos teisės saugomos

5
(6)

KIAULIENOS ŠALTIENA

Šaltienos gaminimas – nemenkas iššūkis virtuvėje, kuriam reikia gerai išdirbto recepto. Todėl dalinamės mūsų firminiu šaltienos receptu, kuris yra ne tik labai skaniu, bet ir vertingu kolageno šaltiniu.

Jums reikės:

  •  3 #CESTA kiaulės kojų
  • 1 #CESTA kiaulės karkos
  • 2 didelių svogūnų (nepjaustytų)
  • 4 morkų (nepjaustytų)
  • ½ saliero gumbo

GAMINAME:

  1. Kiaulės kojas ir karką dedame į didelį puodą, pilame tiek vandens, kad apsemtų (maždaug 2.5l, priklausomai nuo puodo).
  2. Kaitiname, kai užverda – nupilame vandenį, mėsą išplauname ir pakartotinai dedame į švarų puodą su naujai užpiltų vandeniu. Dedame lauro lapus, mairūną, juoduosius bei kvapniuosius pipirus. Kai vanduo užverda – sumažiname kaitrą ir vyriame apie 3-4 valandas, iki kol mėsa atšoks nuo kaulo.
  3. Likus valandai iki virimo pabaigos (arba po 2h virimo) dedame svogūną, morkas ir salierą.
  4. Baigus virti paliekam atvesti. Atvėsus, su popieriniu rankšluosčiu nuo sultinio paviršiaus nuimame riebalą, išimame mėsą, atskiriame ją nuo kaulo ir, kartu su morkomis, smulkiai supjaustome, sudedame sutrintą česnaką.
  5. Viską gerai išmaišome ir užpilame perkoštų sultiniu.
  6. Pilame į norimus indelius, dedame į šaldytuvą ir laukiame kol sustings.

SKANAUS!

Įvertinkite įrašą

Paspauskitę, kad pasirinkti įvertinimą

Palikti komentarą