We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts off the system and expound the actually teaching.
Contact Info
Address
Romanian 9520 Faires Farm Road, Carlsbad, NC 28213.
Mėsos kukuliai, tai be abejo jaukus, šiltas, ir naminis maistas. Šiandien siūlome pasigaminti švediškus kukulius, kurie tikrai nepaliks abejingų
3-4 porcijoms Jums reikės:
500 g #CESTA smulkintos kiaulienos
1 pjaustyto svogūno
2 išmirkytų batono Riukiu
1 didelės morkos
miltų (apvoliojimui ir padažui)
1 a.š. garstyčių
petražolių arba kalendros (papuošimui)
aliejaus kepimui
gabaliuko sviesto
druskos, pipirų
250 ml sultinio
Bulvių košei
1 kg bulvių
~100 ml pieno
4 v.š. sviesto
druskos, pipirų
GAMINAME:
Išverdame morką. Toliau virtą daržovę dedame į kokteilinę kartu su svogūnu ir šiek tiek garstyčių. Perkošiame tyrelę ir padaliname į dvi dalis: viename dubenėlyje laikome drėgnesnę tyrelę (padažui), kitame – sausesnę (kukuliams).
Faršą sumaišome su drėgnu batonu, puse tyrelės, druska ir pipirais.
Formuojame kukulius ir kiekvieną kukulį apvoliojame miltuose.
Apkepame kukulius įkaitintame aliejuje ir padedame juos į šoną.
Nuo kukulių likusioje keptuvėje gaminame padažą. Ištirpiname sviestą ir sumaišome jį su miltais. Kai sulaukiame pastos struktūros masės, supilame sultinį ir verdame žemoje temperatūroje iki pageidaujamos konsistencijos. Sudedame likusią tyrelę ir pakaitiname padažą dar porą minučių.
Į padažą grąžiname kukulius ir pakaitiname kelias minutes.
Toliau – bulvių košė. Nuskutame ir išverdame bulves pasūdytame vandenyje.
Nupilame vandenį, supilame dalį pieno ir įdedame du šaukštus sviesto. Bulvių trintuvu sutriname bulves į košę. Jei reikia, panaudojame likusį pieną ir sviestą, pasūdome.
Patiekiame bulvių koše su kukuliais ir padažu ant viršaus.
Palikti komentarą