About Us

We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts off the system and expound the actually teaching.

Contact Info

© KONO LT 2021, Visos teisės saugomos

5
(2)

TARTE TATIN (APVERSTAS PYRAGAS)

Garsusis apverstas prancūzų pyragas, kuris tikrai nėra toks sudėtingas, kaip gali atrodyti, o jo skonis tiesiog tobulas. 

Jums reikės:

Tešlai:

  • 120 g miltų
  • 2 v.š.cukraus
  • 100 g. gan minkšto sviesto
  • 1 #CESTA kiaušinio
  • ½ a.š. druskos

Įdarui:

  • 7 obuolių
  • 200 g cukraus
  • 50 g sviesto
  • Kardamono, cinamono

GAMINAME:

1. Ruošiame tešlą: gerai išmaišome visus ingredientus, sutriname tarp pirštų, suspaudžiame į gumulą ir dedame į šaldytuvą.

2. Gaminame įdarą: obuolius nulupame, padaliname į 4 dalis ir išimame sėklas. Cukrų išlydome keptuvėje (kurią galima dėti į orkaitę ) nuolatos maišant kol pasidarys karamelė, pridedame 50 g sviesto ir maišome kol ištirps. Sudedame obuolius ir truputį patroškiname iš abiejų pusių.

3. Įkaitiname orkaitę iki 190 laipsnių.

4. Sudėliojame „nugarėlėmis“ į apačią, apibarstome kardamonu ir cinamonu. Tešlą greitai (kol šalta ir laiko formą) iškočiojame truputi didesniu apskritimu nei keptuvė ir užklojame pyragą užkamšydami kraštelius.

5. Šauname į orkaitę apie 30 min , ištraukiame, paliekame visiškai atvėsti, ant viršaus uždedame lėkštę kurioje tilps pyragas ir apverčiame.

6. Patiekiame su ledais ir skanaujame!

SKANAUS!

Įvertinkite įrašą

Paspauskitę, kad pasirinkti įvertinimą

Palikti komentarą