About Us

We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts off the system and expound the actually teaching.

Contact Info

© KONO LT 2021, Visos teisės saugomos

3.6
(7)

TINGINIŲ BALANDĖLIAI

Dalinamės paprastu tinginių balandėlių receptu, kuriuo galėsite palepinti save ir savo artimuosius.

5 porcijoms Jums reikės: 

  • 500 g #CESTA smulkintos kiaulienos
  • 100 g nevirtų ryžių
  • 2 #CESTA kiaušinių
  • 100-150 g kopūsto
  • 1 morkos
  • ½ svogūno
  • druskos, juodųjų pipirų

Padažui:

  • 3-4 v. š. pomidorų padažo
  • 200 ml grietinėlės
  • ½ l vandens
  • 2-3 česnako skiltelių
  • druskos, žalumynų

GAMINAME:

  1. Pagal instrukcijas ant pakuotės, pasūdytame vandenyje išverdame ryžius, atvėsiname.
  2. Kopūstus ir svogūną smulkiai supjaustome, morką sutarkuojame.
  3. Smulkintą kiaulieną sumaišome su druska, pipirais, įmušame kiaušinius, sudedame ryžius, kopūstus, morkas ir svogūnus.
  4. Pasigaminame padažą: pomidorų padažą sumaišome su grietinėle, tada po truputį pilame vandenį ir viską gerai permaišome, pasūdome, sudedame turimus žalumynus ir smulkintą česnaką.
  5. Faršo masę permaišome ir formuojame norimo dydžio kukuliukus, kuriuos sudedame į gilesnį kepimo indą, užpilame padažu ir uždengiame indą folija.
  6. Kepame 50 min. iki 200 °C laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Iki kepimo pabaigos likus 10-čiai minučių foliją atidengiame, kad kukuliukai apskrustų.
  7. Patiekiame apibėrę žalumynais, su bulvėmis ar kitu patinkančiu garnyru.

SKANAUS!

Įvertinkite įrašą

Paspauskitę, kad pasirinkti įvertinimą

Palikti komentarą