We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts off the system and expound the actually teaching.
Contact Info
Address
Romanian 9520 Faires Farm Road, Carlsbad, NC 28213.
Dalinamės paprastu tinginių balandėlių receptu, kuriuo galėsite palepinti save ir savo artimuosius.
5 porcijoms Jums reikės:
500 g #CESTA smulkintos kiaulienos
100 g nevirtų ryžių
2 #CESTA kiaušinių
100-150 g kopūsto
1 morkos
½ svogūno
druskos, juodųjų pipirų
Padažui:
3-4 v. š. pomidorų padažo
200 ml grietinėlės
½ l vandens
2-3 česnako skiltelių
druskos, žalumynų
GAMINAME:
Pagal instrukcijas ant pakuotės, pasūdytame vandenyje išverdame ryžius, atvėsiname.
Kopūstus ir svogūną smulkiai supjaustome, morką sutarkuojame.
Smulkintą kiaulieną sumaišome su druska, pipirais, įmušame kiaušinius, sudedame ryžius, kopūstus, morkas ir svogūnus.
Pasigaminame padažą: pomidorų padažą sumaišome su grietinėle, tada po truputį pilame vandenį ir viską gerai permaišome, pasūdome, sudedame turimus žalumynus ir smulkintą česnaką.
Faršo masę permaišome ir formuojame norimo dydžio kukuliukus, kuriuos sudedame į gilesnį kepimo indą, užpilame padažu ir uždengiame indą folija.
Kepame 50 min. iki 200 °C laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Iki kepimo pabaigos likus 10-čiai minučių foliją atidengiame, kad kukuliukai apskrustų.
Patiekiame apibėrę žalumynais, su bulvėmis ar kitu patinkančiu garnyru.
Palikti komentarą