We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts off the system and expound the actually teaching.
Contact Info
Address
Romanian 9520 Faires Farm Road, Carlsbad, NC 28213.
Patiekalas, kuris puikiai gelbėja kai neturime daug laiko arba sulaukiame netikėtų svečių. Įdedame į orkaitę ir jau už pusvalandžio galime skanauti gardžius sultingus karbonadus!
4 porcijoms Jums reikės:
500 g #CESTA kiaulienos nugarinės
Pipirų, druskos, kitų mėgstamų prieskonių
300 g pievagrybių
2 svogūnų
3 skiltelių sutrinto česnako (nebūtina)
100 g fermentinio tarkuoto sūrio
6 v.š. majonezo (galima ½ pakeisti naturaliu jogurtu)
Garstyčių arba pomidorų padažo (nebūtina)
GAMINAME:
Nugarinę supjaustome piršto storio gabaliukais, lengvai įpjauname rombais iš abiejų pusių ir įtriname druska, pipirais ir kitais mėgstamais prieskoniais. Paliekame marinuotis bent 2 val.
Pievagrybius supjaustome griežinėliais ir trumpai apkepame keptuvėje su druska kol išgaruos vanduo. Svogūnus supjaustome griežinėliais.
Ruošiame karbonadus: dedame kepsniukus ant popieriumi ištiestos skardos, užtepame majonezu išmaišytu su garstyčiomis arba pomidorų padažu, dedame svogūnus ir pievagrybius.
Kepame orkaitėje 180°C apie 30 min. Maždaug 10 min iki kepimo pabaigos pabarstome tarkuotu sūriu.
Palikti komentarą