About Us

We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts off the system and expound the actually teaching.

Contact Info

© KONO LT 2021, Visos teisės saugomos

4.2
(6)

UŽKEPTAS ORKAITĖJE KARBONADAS

Patiekalas, kuris puikiai gelbėja kai neturime daug laiko arba sulaukiame netikėtų svečių. Įdedame į orkaitę ir jau už pusvalandžio galime skanauti gardžius sultingus karbonadus!

4 porcijoms Jums reikės:

  • 500 g #CESTA kiaulienos nugarinės
  • Pipirų, druskos, kitų mėgstamų prieskonių
  • 300 g pievagrybių
  • 2 svogūnų
  • 3 skiltelių sutrinto česnako (nebūtina)
  • 100 g fermentinio tarkuoto sūrio
  • 6 v.š. majonezo (galima ½ pakeisti naturaliu jogurtu)
  • Garstyčių arba pomidorų padažo (nebūtina)

GAMINAME:

  1. Nugarinę supjaustome piršto storio gabaliukais, lengvai įpjauname rombais iš abiejų pusių ir įtriname druska, pipirais ir kitais mėgstamais prieskoniais. Paliekame marinuotis bent 2 val.
  2. Pievagrybius supjaustome griežinėliais ir trumpai apkepame keptuvėje su druska kol išgaruos vanduo. Svogūnus supjaustome griežinėliais.
  3. Ruošiame karbonadus: dedame kepsniukus ant popieriumi ištiestos skardos, užtepame majonezu išmaišytu su garstyčiomis arba pomidorų padažu, dedame svogūnus ir pievagrybius.
  4. Kepame orkaitėje 180°C apie 30 min. Maždaug 10 min iki kepimo pabaigos pabarstome tarkuotu sūriu.
  5. Patiekiame su mėgstamu garnyru ir salotomis.

SKANAUS!

Įvertinkite įrašą

Paspauskitę, kad pasirinkti įvertinimą

Palikti komentarą