About Us

We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts off the system and expound the actually teaching.

Contact Info

© KONO LT 2021, Visos teisės saugomos

3.7
(3)

VARŠKĖS VIRTINUKAI

Nustebsite, kaip lengvai galima paruošti nuostabiausius pasaulyje virtinukus.

Jums reikės:

  • 360 g varškės (geriausia pertrintos per sietelį – tai užtikrins purumą ir švelnią, minkštą tekstūrą)
  • 2 #CESTA kiaušinių
  • žiupsnelio druskos
  • 6 v.š. kvietinių miltų + 2 v.š. stalviršio pabarstymui

GAMINAME:

  1. Į varškę įmušame kiaušinį, įberiame druskos ir gerai sutriname iki vientisos masės. Suberiame miltus ir išminkome tešlą.
  2. Tuomet pabarstome stalviršį likusiais miltais ir švelniai paminkome dar minutę su rankomis, kol sulips į vientisą ritinį. Padaliname ritinį į keturias dalis ir suformuojame iš jų keturias “gyvatėles“, patiesiame jas ant miltais pabarstyto stalo, šiek tiek suplojame ir supjaustome norimo dydžio gabalėliais.
  3. Varškėtukus dedame į pasūdytą verdantį vandenį ir vieną kartą švelniai pamaišius, verdame, kol iškils. Tada dar pora minučių paverdame ir išgriebiame kiaurasamčiu. (P.S. virtinukus taip pat galima kepti orkaitėje – 190°C 13 min).
  4. Valgome su mėgstamais priedais (mūsų mėgstamiausia kombinacija – sviestas, grietinė ir cukrus)

SKANAUS!

Įvertinkite įrašą

Paspauskitę, kad pasirinkti įvertinimą

Palikti komentarą