About Us

We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts off the system and expound the actually teaching.

Contact Info

© KONO LT 2021, Visos teisės saugomos

5
(2)

VIŠTIENOS “PARMIGIANA”

Truputis Italijos Jūsų virtuvei – paprastas, bet genialus receptas visai šeimai.

4 porcijoms Jums reikės:

  • 1 dvigubos #CESTA vištienos krūtinėlės
  • druskos; pipirų
  • raudonėlių prieskonių
  • alyvuogių aliejaus
  • 1 #CESTA kiaušinio
  • panko džiuvesėlių apvoliojimui (arba įprastų)
  • 1 skardinės smuklintų pomidorų
  • 2 skiltelių česnako
  • 1 a.š. Baziliko prieskonių1-2 mocarelų
  • 100 g tarkuoto kietojo sūrio
  • 400-500 g spagečių makaronų

GAMINAME:

  1. Įkaitiname orkaitę iki 170 laipsnių ir kepimo indą ištepame aliejumi(geriau šiek tiek didesnį, kad vėliau tilptų pomidorų padažas ir spagečiai).
  2. Vištienos krūtinėlę padaliname perpus, o vėliau puseles perpjauname išilgai (gausis 4 kepsneliai). Įtriname juos druska, pipirais ir raudonėliais.
  3. Išplakame kiaušinį, merkiame kepsnelius plakinyje ir apvoliojame džiuvesėliuose, dedame į kepimo indą.
  4. Išverdame spagečius pagal instrukcijas ant pakuotės.
  5. Kol vištiena kepa ruošiame padažą: keptuvėje įkaitiname alyvuogių aliejų ir pakepiname smulkintą česnaką, pridedame pomidorus, druskos ir verdame apie 10 min., kad šiek tiek sutirštėtų.
  6. Išmaišome spagečius pomidorų padaže ir pridedame į kepimo indą, apibarstome 80 g. tarkuoto kietuojo sūrio ir plėšyta mocarela ir kepame dar apie 10 min.
  7. Apibarstome likusiu kietuoju sūriu.

SKANAUS!

Įvertinkite įrašą

Paspauskitę, kad pasirinkti įvertinimą

Palikti komentarą