We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts off the system and expound the actually teaching.
Contact Info
Address
Romanian 9520 Faires Farm Road, Carlsbad, NC 28213.
“Zrazai” (muštos mėsos suktinukai) – Lietuvoje gerai žinomas patiekalas, kurį lengvai galite pasigaminti naudodami šį mūsų išbandytą receptą.
3-4 porcijoms Jums reikės:
600 g #CESTA kiaulienos nugarinės
250 g #CESTA smulkintos kiaulienos
0,5 sutarkuotos morkos
1,5 smulkiai supjaustyto svogūno
česnako skiltelės
druskos, pipirų
gabaliuko #CESTA šoninės
2 v. š. riebios grietinės
garstyčių
aliejaus kepimui
GAMINAME:
Smulkintą kiaulieną sumaišome su morka ir 0,5 pjaustyto svogūno. Įspaudžiame česnako ir pasūdome.
Plonai supjaustome kiaulienos nugarinę ir išmušame ją kiek įmanoma ploniau. Nugarinės muštinius apibarstome prieskoniais ir formuojame suktinukus – išmuštą mėsą patepame garstyčiomis, įdedame faršo įdaro ir suvyniojame. Kad „zrazai“ neiširtų, susmaigstome mediniais pagaliukais.
Įkaitintame aliejuje apkepame suktinukus iš visų pusių, kol gražiai paruduos. Išimame juos iš keptuvės ir pašaliname dantų krapštukus.
Toje pačioje keptuvėje gaminame padažą, naudodami apkepant suktinukus likusį skystį, – sudedame smulkiai supjaustytą šoninę ir svogūnus. Pakepiname apie 10 minučių. Įpilame vandens ir dar trumpai patroškiname. Įdedame grietinės, sumaišome, sudedame „zrazus“ ir viską troškiname apie pusvalandį ant silpnos ugnies.
Patiekiame su bulvėmis, bulvių koše, raugintais agurkėliais ar kitais mėgstamais priedais. Skanaujame!
Palikti komentarą