We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts off the system and expound the actually teaching.
Contact Info
Address
Romanian 9520 Faires Farm Road, Carlsbad, NC 28213.
Lazanija – sotus, gardus, namų jaukumu kvepiantis patiekalas. Iš pirmo žvilgsnio gali atrodyti, jog lazanija – sudėtingas patiekalas, bet su mūsų greituoju receptu tikrai ilgai neužtruksite.
5-6 porcijoms Jums reikės:
1 vidutinio dydžio svogūno
1 česnako skiltelės
400 g #CESTA smulkintos kiaulienos
1 didelės morkos
½ cukinijos
druskos, pipirų
500 g pomidorų padažo
pakelio lazanijos lakštų
Baltam padažui:
25 g sviesto
1 v.š. kvietinių miltų
350 ml pieno
žiupsnelio druskos
100 g tarkuoto kietojo sūrio
GAMINAME:
Į keptuvę įpilame alyvuogių aliejaus ir sudedame smulkiai pjaustytą svogūną. Kiek pakepinus, ten pat dedame maltą mėsą ir leidžiame jai gerai paskrusti. Tada dedame smulkiai supjaustytą česnaką bei morką. Leidžiame viskam 5 min. pasitroškinti.
Ten pat sutarkuojame cukiniją, supilame pomidorų padažą ir leidžiam viskam dar 20 minučių pasitroškinti. Per tą laiką paruošiame baltąjį padažą.
Ant mažos ugnies puode išlydome sviestą. Kai jis ištirpsta – beriame šaukštą miltų ir gerai išmaišome mentele. Nuolat maišydami, kad nesusidarytų gumuliukai, pilame pieną. Nenustodami maišydami kaitiname padažą ant ugnies, kol jis ims tirštėti. Į padažą įberiame druskos ir suberiame sutarkuotą kietąjį sūrį.
Sluoksniuojame lazaniją. Pasiruošiame kepimo indą. Ant jo dugno paskirstome kelis šaukštus mėsos troškinio, pilame kelis šaukštus baltojo padažo ir klojame lazanijos lakštus. Ant lakštų sluoksnio vėl paskirstome troškinį, baltąjį padažą ir vėl klojame lakštus. Taip kartojame, kol užtenka ingredientų. Ant paskutinio lazanijos lakštų sluoksnio paskirstome padažą bei užpilame likusio baltojo padažo.
Mes naudojame slapukus, kurie užtikrina, kad Jums bus patogu naudotis tinklalapiu. Jei toliau naršysite mūsų tinklalapyje, tai tolygu Jūsų sutikimui su slapukų naudojimu.Leisti slapukusAtsisakyti slapukųPrivatumo politika
Palikti komentarą