About Us

We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts off the system and expound the actually teaching.

Contact Info

© KONO LT 2021, Visos teisės saugomos

4.7
(3)

NAMINIS MĖSAINIS (BURGERIS)

Nors klasikinis burgeris daromas su jautienos mėsa, šis kiaulienos burgeris tikrai nepaliks abejingų, be to, tai yra pigesnis ir tvaresnis pasirinkimas.

4 mėsainiams Jums reikės:

  • 500 g #CESTA smulkintos kiaulienos
  • 2 skiltelių česnako
  • 1 nedidelio svogūno
  • 4 v.š. saldaus aitriųjų paprikų padažo
  • 1 v.š. sojų padažo
  • 1 a.š. malto kumino
  • druskos
  • 1 #CESTA kiaušinio
  • 2-3 v.š. maltų džiūvėsėlių
  • 4 mėsainių bandelių (rekomenduojame brioche tipo)
  • 4 riekelių sūrio (rekomenduojame čederio sūrį)
  • 4 riekelių keptos šaltai rūkytos šoninės (nebūtina)
  • 1 pomidoro
  • 1 raudonojo svogūno
  • 4 salotų lapų
  • 8 a.š. mėgstamo padažo (rekomenduojame pomidorų-majonezo padažą)

GAMINAME:

  1. Česnaką sutriname ir dedame į mėsą, pilame aitriųjų paprikų, sojų padažų, beriame kumino, druskos, susmulkintą svogūną. Viską gerai išmaišome ir paliekame keletą valandų šaldytuve (masė bus gana skysta). Kai mėsa pasimarinuoja, įmušame kiaušinį, įberiame džiūvėsėlių ir išmaišome.
  2. Formuojame plokščius kotletus ir kepame įkaitintame keptuvėję aliejuje. Formuojant kotletus, turėkite omeny, kad kepant maltą mėsą susitrauks iš pločio ir paaugs į aukštį, todėl iš žalios mėsos formuojame didesnį plokščią “blyną” – bent keliais cm platesnį nei bandelės. Apkepusius dedame į skardą bei kepame 180°C orkaitėje maždaug 10 minučių (jeigu yra galimybė, galima kepti ir ant grotelių).
  3. Kol mėsa kepa – susipjaustome priedus, pasiruošiame padažą, pašildome bandeles. Mėsai bebaigiant iškepti uždedame sūrio riekelę ir ledžiame jai išsilydyti.
  4. Mėsainio konstravimo taisyklės: apatinė bandelė, padažas, mėsa su sūriu, daržovės, kepta šoninė, viršutinė bandelė (su užteptu padažu).

SKANAUS!

Įvertinkite įrašą

Paspauskitę, kad pasirinkti įvertinimą

Palikti komentarą