About Us

We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts off the system and expound the actually teaching.

Contact Info

© KONO LT 2021, Visos teisės saugomos

4.8
(9)

SALDŽIARŪGŠTĖ KINIŠKA KIAULIENA

Mėgstate kinišką kiaulieną užsisakyti į namus? Ją pasigaminti yra tikrai ne taip sunku, kaip galėtumėte įsivaizduoti! Kviečiame išbandyti vieną mūsų mėgstamiausių receptų. 

2 porcijoms Jums reikės: 

  • 400 g #CESTA kiaulienos kumpio
  • 2 v. š. krakmolo (tinka ir bulvių, ir kukurūzų)
  • 1 #CESTA kiaušinio
  • žiupsnelio druskos ir pipirų
  • aliejaus kepimui

Padažui:

  • 4 v. š. pomidorų padažo arba tyrės
  • 3 v. š cukraus arba 2 v. š medaus
  • 2 v. š. ryžių acto (tinka ir obuolių actas)
  • 2 skiltelių česnako

Patiekimui:

  • virtų ryžių
  • svogūnų laiškų
  • skrudintų sezamo sėklų

GAMINAME:

  1. Nuplautą bei nusausintą kiaulienos kumpį supjaustome plonomis juostelėmis ir dedame į dubenį. Kartu sudedame plaktą kiaušinį, krakmolą, druską ir pipirus. Viską gerai išmaišome, kad kiekvienas kiaulienos gabalėlis tolygiai pasidengtų.
  2. Keptuvėje įkaitiname aliejų ir dedame kiaulienos gabalėlius taip, kad jie tarpusavyje nesiliestų. Kepame kartas nuo karto vartydami gabalėlius apie 10 minučių – kol krašteliai gražiai apskrunda, o mėsa iškepa. (Jeigu norime, kad kiauliena būtų tikrai traški, reikia kad aliejus apsemtų visą mėsą)
  3. Ruošiame padažą: indelyje sumaišome pomidorų padažą, cukrų, actą, įtarkuojame česnaką.
  4. Iškepusią mėsą apipilame padažu ir maišydami kaitiname keletą minučių, kol padažas sutirštėja.
  5. Patiekiame su virtais ryžiais, patiekalą apibarstome smulkintais svogūnų laiškais ir sezamo sėklomis.

SKANAUS!

Įvertinkite įrašą

Paspauskitę, kad pasirinkti įvertinimą

Palikti komentarą